NEEM DIRECT CONTACT OP
+31 (0)6 30967890
0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Lees alles over ons ruil- en retourbeleid. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Heb ik bedenktijd?
Bij hottubonderdelen.nl heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in zodra u de bestelling ontvangt. Binnen deze termijn kunt u het artikel gefrankeerd aan ons retourneren. 

Wanneer mag ik een product retourneren?
Binnen de bedenktijd van 14 dagen kunt u uw aankoop zonder opgaaf van redenen ongedaan maken. Voorwaarde is wel dat wij het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangen.

Na het verstrijken van de bedenktijd is de aankoop definitief. U kunt het product dan uitsluitend nog terug sturen, indien defect of anderszins onbruikbaar is. Wij adviseren u daarom om direct na ontvangst van uw bestelling te controleren of deze aan uw wensen voldoet.

Voordat u overgaat tot retourneren verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice middels info@hottubonderdelen.nl Wij kunnen dan samen met u bekijken wat de meest effectieve manier is om een eventueel ongemak te verhelpen en u zondig instrueren ten aanzien van de retourzending.

Na goedkeuring ontvangt u van ons een retournummer, waarna u het product aan ons kunt terugsturen. Tevens dient het product ons in de originele staat te bereiken. U bent zelf verantwoordelijk voor een adequate verpakking zodat het product niet beschadigd raakt tijdens het transport. Op de verpakking moet het retournummer duidelijk zichtbaar zijn.

LET OP: het retournummer is 7 werkdagen geldig. Na deze periode vervalt uw recht tot retourneren. Zendingen zonder retournummer en/of ongefrankeerde zendingen zullen worden geweigerd.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren en uw voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, echter kan dit het functioneren van onze website belemmeren. Bij het gebruiken van onze website, gaat uw akkoord met onze Privacy Policy Klik hier voor meer informatie !
x