NEEM DIRECT CONTACT OP
+31 (0)6 30967890
0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Waar kan ik mee betalen bij Hottubonderdelen.nl

In onze webshop kunt u op alle verschillende manieren betalen:

Ideal

IDEAL is in Nederland met afstand de meest gebruikte betaalmethode voor aankopen via het internet. Iedereen met toegang tot internetbankieren bij zijn eigen bank, kan met dezelfde inloggegevens direct gebruik maken van IDEAL. U hoeft hiervoor derhalve geen account aan te maken of te registreren.

Creditcard

Ook wanneer u wilt afrekenen met uw creditcard, bent u van harte welkom in onze webshop. In de shop van hottubonderdelen.nl worden creditcardbetalingen verwerkt via het systeem van PayPal. U hoeft daarvoor echter geen PayPal account te hebben en kunt direct afrekenen. Wanneer u in het afrekenproces terecht komt op de betaalpagina van PayPal, kiest u voor de optie "Geen PayPal rekening? - Betalen met uw creditcard als Paypal gast". Vervolgens vult u uw creditcardgegevens in om te betaling te verwerken.

PayPal

PayPal is een betaalwijze voor aankopen via het internet, die internationaal wordt gebruikt. U kunt kosteloos een account aanmaken en deze koppelen aan uw bankrekening. Het saldo dat u op uw PayPal rekening stort, kunt u vervolgens zeer snel en eenvoudig gebruiken voor uw internetaankopen.

Beveiligde verbinding via SSL (Comodo)

Tijdens het bestel- en betalingsproces maken wij gebruik van een beveiligde verbinding via SSL, wat staat voor Secure Sockets Layer. Hiermee worden al uw gegevens gecodeerd verstuurd en zijn deze dus niet door anderen te achterhalen. U kunt deze beveiliging herkennen aan het webadres dat begint met “https://” in plaats van “http://” en het icoon van een hangslot in uw internet browser. Hottubonderdelen.nl maakt gebruik van een SSL certificaat van beveiligingsbedrijf Comodo.Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren en uw voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, echter kan dit het functioneren van onze website belemmeren. Bij het gebruiken van onze website, gaat uw akkoord met onze Privacy Policy Klik hier voor meer informatie !
x